Jännityksentäyteisen kevään jälkeen tilanne on alkanut selviämään. Tampereen Pursiseura tulee järjestämään tulevan kesän junnujen jollakurssit mahdollisimman normaalisti. Jollakurssien ilmoittautuminen on nyt auki TaPSin nettisivujen kaupassa.

Toimintaa löytyy kaiken ikäisille junioreille.

Hieman nuoremmille suosittelemme alkeiskurssia. Alkeiskurssi on paras mahdollinen tapa aloittaa purjehdusharrastus! Kurssi on suunnattu pääosin 7 -11-vuotiaille uusille harrastajille. Viikon mittaisen alkeiskurssin aikana opitaan kaikki jollapurjehduksen perusteet mahdollistaen harrastuksen jatkamisen Temppuryhmässä, jatkokurssilla, kesäleirillä – tai parhaassa tapauksessa näillä kaikilla!

Hieman vanhemmille sopii mainiosti Zoom-kurssi, joka on 12 – 16-vuotiaille suunnattu alkeistason kurssi. Kurssilla käydään läpi samat asiat kuin alkeiskurssillakin, mutta opetusveneinä käytetään pääasiassa Zoom8-jollia purjehtijoiden iän ja fyysisen koon vuoksi. Zoom-kurssin jälkeen harrastus jatkuu alkeiskurssin tapaan Tempuryhmässä, jatkokurssilla ja kesäleirillä.

Käy pikimmiten nappaamassa perheenne junioireille, lapsenlapsille tai vaikka naapurin lapsille paikat kesän kursseilta!

Ryhmät ja ilmoittautuminen