[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Tampereen Pursiseuran jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan

Kilpaileminen ja kisojen järjestäminen ja seuraaminen on hauskaa. Mitä enemmän kisoissa on osallistujia, sitä parempi on kisafiilis.

Tampereen Pursiseuran tarkoituksesta todetaan seuran säännöissä, että “yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää harrastusta purjeveneurheiluun”. Ensimmäisenä asiana tarkoituksen toteuttamisesta todetaan, että “tarkoitustaan yhdistys pyrkii toteuttamaan järjestämällä purjevenekilpailuja”. Tervetuloa mukaan kisatoimintaan – kisaamaan ja myös toimimaan mukana järjestelyissä.

Kilpailulautakunta

Kilpailuasiat
Petri Laaksonen
puh. 044-7004470
kilpailupaallikko[at]taps.fi 

Kilpailusihteeri
Sanna Inkinen
puh. 040-5089065

Palkintotuomari
Juho Kuusinen
Jäsenet:
Jaakko Tuominen
Teemu Mannila
Olli Rajala
Ari Tuusa
Jukka Sorsakivi
Kai Kauppi
Rudolf Salminen

 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Kilpailuihin ilmoittautudutaan Näsijärven kilpapurjehdussivuston kautta, www.nasijarvenkilpailut.fi. Kaikki Näsijärven kilpailut löytyvät kilpailukalenterista samalta sivulta. TaPS:n tapahtumakalenterissa on TaPS:n järjestämät kilpailut.

Kilpailumaksut maksetaan Tampereen pursiseuran kilpailutilille FI50 2094 1800 0186 25 (Nordea) joko ennakkoon tai kauden päätyttyä erillisellä laskutuksen kautta.

Näsijärven kilpailut

 

Ohjeita uusille kilpapurjehtijoille

Suomen Expresspurjehtijoiden nettisivuilta löytyi tällainen ohje uusille kilpapurjehtijoille. Mielestäni siinä on lukemisen arvoista asiaa kokeneillekin kilpapurjehtijoille.

Ohjeita uusille kilpapurjehtijoille

Kisalunttilappu

Taskuun taiteltava vihkonen, jossa on selitetty kisoissa tarvittavat liput ja kirjainlyhenteet. Lämyskä on seuran omaa tuotantoa, eli jos keksitte siihen jotain lisättävää tai löydätte virheitä. Ottakaa yhteyttä.

Lataa vihkonen PDF-muodossa

SailWave-ohje PDF-tiedostona

SailWave -tuloslaskentaohjelman käyttöohje on imuroitavissa seuravasta linkistä. Jos ohjeesta on jotain kysyttävää, lähettäkää sähköpostia kilpailupäällikölle.

SailWave_ohje

Sailwave on ilmainen purjehduskilpailujen tuloslaskentaohjelma, jonka voi imuroida koneelleen osoitteesta http://www.sailwave.com.

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]