Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila aiheuttaa muutoksia kevään aikatauluihin. Aiemmin ilmoitettuihin tärkeisiin päiviin on sovittu seuraavat muutokset/peruutukset:

  • Tämän vuoden peruskatsastukset (runkokatsastukset) siirtyvät ensi kevääseen. Vuosikatsastusten suhteen seurataan vielä tilannetta ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.
  • Lipunnostojuhla on peruutettu. Seuran 75-vuotisjuhlallisuudet siirtyvät lipunlaskuun, mikäli kokoontumiset ovat siihen aikaan mahdollisia.
  • Johdatus purjehdukseen -kurssi siirretään syksyyn. Tarkemmat ajankohdat päivitetään nettisivuille, kun niistä on päätetty.

Tampereen Pursiseura noudattaa kaikessa toiminnassaan valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ministeriöiden, Rajavartiolaitoksen ja Olympiakomitean linjauksia. Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) on kerännyt sivulleen neuvoja koronavirustilanteeseen liittyen. He myös päivittävät ohjeistuksia tilanteen muuttuessa. Ohjeistukset löytyvät SPV:n sivuilta https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/.

Pysykää terveinä!

Hallitus