Hyvät TaPS:n jäsenet.

Viime vuonna toteutimme loistavan projektin. Juhlasalin kohennus oli suuri menestys. Kiitos siitä projektin suunnittelijoille, tekijöille ja kaikille osallistujille. Lopputulosta saamme ihailla ja nauttia siitä vielä pitkään tulevaisuudessa.

Nyt kun osa talosta on kohennettu, on syytä katsoa muita rakennuksen osia samalla ajatuksella ja uusin silmin. Lisäksi rakennuksen käytön painopisteet ovat muuttuneet aikojen kuluessa. Nykyään käytetyt toiminnot ovat erilaiset, kuin rakennuksen syntyvaiheiden aikaan puhumattakaan, että yleisilme on käytössä kulunut.

Nyt perustetaan pursiseuran remonttitoimikunta. Toimikuntaan saa osallistua ihan kaikki. Ensin kerätään ideoita, luodaan ideoille budjetti, esitetään remonttisuunnitelma hallitukselle, joka tutkii ja hyväksyy toteutettavan työn laajuuden.

Lopputuloksen pitää palvella niin kilpailijoita, juniorien aktiviteetteja ja retkipurjehtijoita. Järjestyksen pitää palvella kaikkia toimintoja, mitä jäsenistöllä on seuramajassa. Ratkaisujen pitää olla myös turvallisia ja käytännöllisiä.

Mitä voidaan tehdä kohtuullisella budjetilla ja jäsenistön innokkuudella? Miten saadaan uudistettua miehistötilojen ilme? Miten parannetaan miehistötilojen käytettävyyttä? Näitä asioita pitää pohtia ja saada taas loistava lopputulos, jonka ratkaisut kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Jäsenistö kutsutaan ideointipalaveriin 13.01.2021 klo 18 alkaen seuramajalle. täosallistuminen on mahdollista TaPS:n Skype-ryhmässä järjestettävän puhelun välityksellä: https://join.skype.com/btpbtXDAq5Lb (ryhmään voi liittyä mukaan vaikka heti)

Tervetuloa!

Kysymyksiä ja ideoita voi laittaa: hallitus@taps.fi tai stjari.makela@saunalahti.fi.

Ohessa pohjakuvat nykyversiosta.