Jollakausikortti — varausmaksu

50,00 

Ennakkomaksun maksamalla varmistat itsellesi osallistumisoikeuden jollien viikkoharjoituksiin sekä sitoudut maksamaan myöhemmin kesällä laskutettavan 300 € kausimaksun (200 € opiskelijoille ja juniorijäsenille).

Huomaathan, että kausimaksuun ei sisälly seuran jollien käyttömaksua, joten jos käytössäsi ei ole omaa venettä, on ostoskoriin lisättävä myös jollakäyttömaksu-tuote.

Lue tarkempi kuvaus ryhmästä alta.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle Loppuunmyyty! Ilmoitamme jos tuotetta/paikkoja vapautuu. Lisää sähköpostiosoitteesi niin saat tiedon.

Kuvaus

Jollakausikortti mahdollistaa osallistumisen jollien viikkoharjoituksiin, jotka tarjoavat jollapurjehduksen perusteet hallitseville 15 vuotta täyttäneille seuran jäsenille turvallisen ja kehittävän mahdollisuuden purjehtia jollilla säännöllisesti.

Treeniryhmä kokoontuu klo 17:30 alkaen toukokuusta syyskuun loppuun joka torstai juhannusviikkoa lukuunottamatta. Aloitusaikaa voidaan säätää osallistujien tarpeiden mukaan. Vesilläoloaika on noin 2 h.

Lue lisää treeniryhmästä täältä ja tarvittaessa kysy lisätietoja Sailing Centerin jollapurjehdusvastaavalta aikuisjollapurjehdus@taps.fi ennen kausikortin ostamista!

 

Huomaathan, että jollakausikorttiin ei päde 14 päivän peruutusoikeutta, vaan sen sijaan sovelletaan sopimusehtojen mukaisia peruutusehtoja.