Hei!

Veneiden lasku lähestyy kovaa vauhtia. Tästä viestistä löydät muutamia asioita, jotta lasku sujuu vaivattomasti.

Aloitus on klo 7.30 sekä Kylpylän itäpäästä että pursiseuran länsipäästä. Kylpylän puolen lasku kestänee noin 2 tuntia, jonka jälkeen nosturi siirtyy seuramajan eteen. Jatketaan laskuja sieltä heti kun mahdollista, alustava arvio on 10.30. Nosturit jatkavat sitten tullen toisiaan vastaan ja toivotaan, että lasku saadaan hoidettua tehokkaasti. Tiedotetaan edistymisestä myös Tapsin Facebook-sivulla. Voit nyt myös käydä täyttämässä telakointikyselyn ja ottaa kantaa mm. syksyn nostoaikatauluun.

Veneen laskemiseen ja pukin siirtämiseen rinteeseen tarvitaan noin 4 hengen porukka. Täten, jos jokainen veneenomistaja tulee paikalle hyvissä ajoin ja auttaa edelliset 4 venettä vesiin, niin homma saadaan tehokkaasti ja vaivattomasti hoidettua. Ollaan tehokkaita, mutta ei hosuta. Turvakengät eivät ole liioittelua pukkien siirtelemisessä. Netissä on laskulista, josta voi käydä seuraamassa veneen arvioitua laskuaikaa. Huom! Virhe listalla ei ole syy myöhästyä omasta nostosta –  lista ei ole aivan täydellinen. Venettä ei lasketa veteen, jos et ole ajoissa paikalla. Lisäksi huomioi jo kertaalleen mainittu: pukkien siirtelyyn ja veneen laskuun tarvitaan useampia käsiä ja kaikkien auttaessa edellisiä veneitä, voi hyvillä mielin ajaa veneen paikalleen laskun jälkeen.

Venepaikat ovat lähtökohtaisesti samat kuin viime vuonna. Poikkeuksen tästä tekee D-laiturissa olleet veneet, joille on henkilökohtaisesti ilmoitettu väliaikainen paikka, kunnes uusi D-laituri on pakoillaan. Venepaikat löytyvät Tapsin netistä https://taps.fi/sn_intra/laituripaikat/. Huomaa, että paikkanumerot laitureissa eivät aina pidä paikkaansa. Parittomat paikat ovat rannalta katsoen oikealla ja parilliset vasemmalla.

Linkkejä:

Keväisin terveisin,
Satamakapteeni Henry