Veneiden laskut aloitetaan maanantaina 11.5. kello 08:00 seuramajan edustalta ja Santalahdesta. Santalahden veneet laskettuaan nosturi siirtyy Naistenlahteen ja aloittaa veneiden laskun aallonmurtajan puolelta noin kello 14:00. Tavoitteena on saada kaikki veneet laskettua maanantain aikana, tiistai 12.5. on varapäivä, mikäli maanantain aikana esiintyy ongelmia.

Mikäli et voi osallistua veneiden laskuun, pyydä paikalle tuttavaasi, joka osaa valmistella veneen laskua varten ja ajaa sen omalle paikalleen laskun jälkeen. Mikäli et saa ketään valtuutettua veneesi laskuun, ota hyvissä ajoin yhteyttä satamakapteeniin: satamakapteeni@taps.fi

Pursiseuran hallitus ja satamakapteeni järjestävät laskuun talkooryhmiä, jotka tukevat omistajia tai heidän valtuuttamiansa henkilöitä veneiden laskussa. Veneen laskijaa pyydetään pysymään etäämmällä laskuporukasta ja nousemaan veneeseen, kun se on saatu veteen. Mikäli pääset osallistumaan talkoisiin, ota suoraan yhteyttä satamakapteeniin. Väkeä haetaan ensisijaisesti kahteen vuoroon: klo 8-12 ja klo 12-17.

Veneiden laskussa otetaan huomioon voimassa olevat koronaohjeistukset. Omaa vuoroa odottaessa veneiden laskua on seurattava kauempaa riittävät turvavälit muihin veneenomistajiin säilyttäen. Saavu veneelle vasta omalla vuorollasi ja pysyttele tarpeeksi etäällä sekä talkooväestä että muista seuralaisista.

Mikäli koronaohjeistukset muuttuvat ratkaisevasti ennen veneiden laskua, mahdollisista muutoksista ja lisäohjeistuksista tiedotetaan tarvittaessa vielä erikseen.