H-vene on suomessa suunniteltu retki- ja kilpakäyttöön soveltuva purjevene. H-veneitä on Suomessa rakennettu kaikkiaan 950 kappaletta ja kansainvälisesti noin 5000 kappaletta. Retkikäytössä paras miehistön koko on 2–4 henkilöä purjehtimista ja veneessä yöpymistä ajatellen, mutta H-venettä voi purjehtia myös yksin tai jopa viiden henkilön miehistöllä. Veneessä on yöpymispaikat neljälle hengelle. http://www.h-vene.fi/

 

H-vene-kausikortti tarjoaa täyden palvelun purjehduselämyksen ilman omaa venettä! H-venekortti sopii erityisesti sellaiselle retkipurjehduksesta kiinnostuneelle, joka haluaa välttyä veneen omistamisen murheilta. Kausikortti sisältää käytännön purjehdusharjoituksia sekä tarvittavan määrän purjehduksen teoriaa. Harjoitukset pidetään kerran viikossa toukokuulta syyskuulle. 

Kun olet osoittanut riittävät purjehdustaidot, saat kipparioikeuden ja voit vapaasti varata veneen omaan käyttöösi. Venevuokra sisältyy kausikorttiin.

Kausikortin voi maksaa myös Eazybreakin, Edenredin, Epassin ja Smartumin liikuntaedulla sovelluksen tai verkkopalvelun kautta.

 

Kysy lisää: sailingcenter@taps.fi

Varaa paikkasi! H-vene-kausikortti — ennakkomaksu

Jos tämä ei kuulosta ihan omalta jutulta, katso muut kausikorttivaihtoehdot täältä.