Liity Suomen sujuvimpien seiloreiden joukkoon Tampereen Pursiseuran jäsenenä! Täytä hakemus alta ja hetken päästä voitkin olla jo osana suomalaisen purjehdus- ja veneilytoiminnan kirkkainta kärkeä.

Jäsenhakemukset käsitellään kuukausittain hallituksen kokouksessa, jonka jälkeen jäsenyyden hyväksymisestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse.

Ohjeita hakemuslomakkeen täyttöön:

  • Tähdellä merkityt kentät tarvitsemme jäsenrekisteriä varten ja ne ovat pakollisia. TaPSin jäsenyyden myötä liityt myös Suomen purjehdus ja veneily ry:n jäseneksi
  • Kerro meille lyhyesti, mitä kautta sait tietää Tampereen Pursiseurasta ja miksi olet kiinnostunut jäsenyydestä. Mikäli joku seuran jäsen on suositellut sinulle seuraan liittymistä, kerro hänen nimensä. Saatamme olla sinuun ja suosittelijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä ennen hakemuksen hyväksymistä.
  • Mikäli omistat veneen ja haluat liittää myös sen seuraan, kerro veneen perustiedot, joiden avulla löydämme veneellesi sopivan laituripaikan. Jos et tarvitse laituripaikkaa, voit silti rekisteröidä veneesi seuraan. Seuran perälippua saa käyttää vain seuraan rekisteröity, katsastettu vene.

Tietoa jäsen- ja muista maksuista löydät sivulta Seurapalveluhinnasto

Hakemuslomake