Jäsenyys ja vakuutus

Kaikki TaPSin junioritoimintaan osallistuvat liitetään pursiseuran jäseniksi. Jäsenetuja ovat mm.

  • Kattava tapaturmavakuutus harjoitusten ja kisojen ajaksi
  • Talviryhmä
  • Nautic-lehden vuosikerta
  • Yöpurjehdustapahtuma
  • Kauden juhlallinen päätös lipunlaskujuhlassa
  • Pikkujoulut
  • Ja paljon muuta…
  •  

Jäsenmaksu on 20 €, ja se sisältyy Alkeis- ja Zoom-kurssien osallistumismaksuun. Jatkokurssille, kesäleirille tahi siniseen tai punaiseen ryhmään ilmoittautuessa on ostoskoriin lisättävä juniorijäsenmaksu-tuote, mikäli jäsenyyttä ei vielä ole esimerkiksi aiemmin käydyn alkeiskurssin jäljiltä. Ensimmäisen kurssivuoden jälkeen jäsenmaksu laskutetaan joka vuoden alussa. Mikäli haluat erota jäsenyydestä, olethan yhteydessä suoraan sihteeriimme sihteeri(ät)taps.fi.

Tervetuloa joukkoon!

Nimenhuuto

Käytämme viikkoharjoituksiemme ja maksuttomien tapahtumien ilmoittautumisten keräämiseen Nimenhuuto-palvelua. Sieltä löytyy myös lisätietoa kyseisistä tapahtumista. Osoitteessa tapsjunnut.nimenhuuto.com voit luoda itsellesi tilin ilmoittautumisiin käytettäväksi. Tiliä ei tarvitse luoda ennen, kun olet osallistumassa viikkoharjoituksiin tai muihin tapahtumiin kuten pikkujouluihin ja lipunlaskuun. Yksittäisiin tapahtumiin voit ilmoittautua myös tapahtumasivun alalaidasta löytyvästä ”Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja” -kentästä.

Liitättehän Nimenhuuto-tiliinne käyttämänne sähköpostin, jotta tarvittaessa kiireelliset viestit esimerkiksi aikataulumuutoksista saavuttavat kaikki osallistujat. Palvelusta löytyvillä asetuksilla saa helposti säädettyä sitä kautta tulevia viestejä.

 

Sähköposti ja Whatsapp

Pääasiallisena tiedotuskanavana käytämme sähköpostia. Lisäämme automaattisesti ilmoittautumislomakkeeseen syötetyt sähköpostiosoitteet sähköpostilistalle. Aktiivisimman kauden aikana viestejä tulee enintään kerran viikossa ja muuna aikana huomattavasti vähemmän. Voit lisätä sähköpostiosoitteesi listalle myös alla olevan lomakkeen kautta. Voit poistua listalta koska tahansa tai muokata antamiasi tietoja tiedotusviestien lopussa löytyvien linkkien kautta.

Whatsappia käytetään viikkoharjoitusryhmiin liittyvään kommunikaatioon.

Tilaa junnujen tiedotteet sähköpostiisi

* Pakollinen
Tietojen käsittely ja luovutus *