Kesämäki

Ruoveden Kesämäki

Kesämäki sijaitsee Näsijärven karttasarjalla lehdellä numero 509 Miestamonsalmen yläpuolella. Rantautuminen onnistuu saunalaiturin oikealle puolelle laituriin, keula rantaan ja ankkuri perään. Lisäksi menneiden kesien malliin voi rantautua myös Selviikin laivalaituriin. Laivalaiturissa on syytä olla paikalla Tarjanteen kulkuaikoina siinä puoli kolmen aikaan iltapäivästä. Se saattaa silloin tällöin tilauksesta poiketa laituriin.

Kesämäki on suosittu huilauspaikka. Mikäli vene jätetään sesongin aikana — juhannuksesta heinäkuun loppuun — yhtä yötä pitemmäksi aikaa miehittämättömänä Kesämäkeen, on laituritila jätettävä matkaajien käyttöön ja vene siirrettävä saareen tai rannan hevospuomiin parkkipaikan kohdalle. Koukku pohjaan ja keula puomiin kiinni. Siirtokuljetukseen voi käyttää rannalla olevaa venettä. Jos vene on lukossa, avain löytyy saunalta. Parkkiin jättäminen kannattaa merkitä tukikohdan päiväkirjaan ja laittaa vielä perään kännykkänumero mahdollista veneeseen liittyvää informointia varten.

Kesämäki on reippaan (noin 3 km) kävelymatkan päässä Ruovedestä ja sen erilaisista palveluista. Kaupunkiretkiä varten autottomille kyyti löytyy Ruoveden onnikka-asemalta. Taksi löytää Kesämäkeen antamalla osoitteen Paarlammintie 158.

Saunaan käy seuran avain ja puuliiteriin löytyy avain pesutuvan takaseinältä.

Kesämäen isäntinä toimivat:
Janne Hurme 040 828 6849
Jukka Sorsakivi 050 355 8476
Tapani Niininen 040 572 2700