Vuokraa sadan hengen edullinen juhlatila Tampereella upealla järvimaisemalla!

Loading...

Kuvat: ©Kuvaileva

Vuokraa tila unelmien juhliisi heti!

Vuokraa edullinen juhlatila Tampereella, aivan keskustan liepeillä ja Näsijärven rantamaisemassa. Tampereen Pursiseuran sadan hengen juhlasalitilat ovat vuokrattavissa häihin, syntymäpäiväjuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, kokouksiin – mihin tahansa tilaisuuksiin ja juhliin ympäri vuoden. Pursiseuralaiset ovat syystäkin ylpeitä tästä tilasta, joka on sijainniltaan ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen.

Juhlasalin pohjapiirros

Monikäyttöinen, vuokrattava ja edullinen juhlatila Naistenlahdessa

Jos haluat tulla vihityksi purjeveneen kannella tai saapua rantaan juhlaliputetulla aluksella vieraiden aplodien saattelemena, sekin varmasti järjestyy! Tästä Tampereen tarjonnasta edukseen poikkevasta vuokrattavasta juhlatilasta aukeaa kaunis maisema suoraan Naistenlahdelle ja Näsinselän yli. Suurelta terassilta on erinomainen näkymä kohti auringonlaskua, joka on jo ohjelmanumero itsessään, unohtamatta rannan täyttä toinen toistaan kauniimpia purjeveneitä.

Reitti Tampereen Pursiseuran rantaan kulkee vaivattomasti Rantatunnelin itäpään yli. Julkisilla kulkevat pääsevät Naistenlahteen busseilla. Ranta-Tampellan pysäkki on Kekkosenkadulla seuramajan välittömässä läheisyydessä. Vaikka seuramaja ja sen vuokrattava juhlatila ovat kirjaimellisesti järven rannassa, ei kävelymatka Tampereen keskustaan vie kuin viitisentoista minuuttia. Rivakalla askeltamisella vieläkin vähemmän.

Ajo-ohjeet juhlatilalle
Juhlatila on avara ja valoisa upean järvimaiseman ansiosta
Juhlatila on avara ja valoisa upean järvimaiseman ansiosta

Juhlatila hyvin varustellulla keittiöllä ja mukautuvalla kalustuksella

Juhlasalin yhteydessä on suurtalousvarusteltu, avara ja tilava keittiö, jossa kokkaat vaikka sadan hengen illallisen ja pitkä tarjoilutiski mahdollistaa myös vaikkapa noutopöydän järjestämisen. Muutenkin juhlasalin tila on helposti muunneltavissa – voit asemoida kalusteet pitkiksi pitopöydiksi, intiimeiksi pienemmiksi kokonaisuuksiksi, tilata paikalle orkesterin tai DJ:n ja sommitella keskelle tilaa suuren tanssilattian, jossa isompikin porukka mahtuu laittamaan jalalla koreasti. Kuka on teidän juhlienne parkettien partaveitsi? 😉

Vuokraaja voi halutessaan koristella salin mielensä mukaan, mutta Näsijärvinäkymä ja veneilyhenkinen sisustus luo jo sellaisenaankin tunnelmaa. Pientä lisämaksua vastaan saat käyttöösi sadalle hengelle riittävän astiaston, joka sisältää kaiken kahvikupeista ja kakkulautasista monen ruokalajin kattaukseen, tarjoiluastioineen. Kuohuviini- ja viinilasit, sekä luonnollisesti snapsi- ja konjakkilasit kuuluvat vakiokalustoon. Keittiön suuressa kylmiöjääkaapissa viilenevät niin kuohujuomat kuin ruokatarpeetkin.

Juhlatila on varustettu upealla keittiöllä
Keittiön ja salin varustus

Vuokraa juhlatila tapahtumallesi heti!

Jos haet Tampereelta hyvin varustettua, vuokrattavaa juhlatilaa, jossa jopa sata henkeä viettää juhlan kuin juhlan kävelymatkan päässä keskustasta ja Näsijärven rannassa, olet löytänyt etsimäsi! Ota yhteyttä toimistoomme oheisen lomakkeen avulla tai lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@taps.fi Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa ja sovimme tutustumiskäynnin juhlasaliin. Olemme varmoja, että ihastut näkemääsi!

Juhlatila avaa ikkunoistaan upean järvimaiseman Näsijärvelle Tampereella
Juhlatila avaa ikkunoistaan upean järvimaiseman Näsijärvelle Tampereella

Hinnasto

Varausmaksu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 200 €
(sisältyy vuokraan)

Viikonloppu

Pe klo 16 — su klo 16

Kesä 1.5.–30.9. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 990 €

Talvi 1.10.–30.4.  . . . . . . . . . . . . . . . . . . 880 €

Ilta

Ma–to klo 14-08 (tai sovitusti). . . . 450 €

Päivä

Ma–to klo 08-18 (tai sovitusti). . . . 350 €

Vuokra-ajasta riippumatta

Astiavuokra  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 120 €

Pöytäliinat, 20 kpl  . . . . . . . . . . . . . . . 120 €

Loppusiivous  . . . . . . . . . . . . . . . . . . 120 €

Jäsenhinta: – 50 %

Edullinen juhlatila ja sen terassi tarjoavat upean näkymän Näsijärven yli asettuvaan aurinkoon

Kesäiltaisin voi juhlasalin terassilta ihailla upeaa auringonlaskua Näsijärven yllä.

Kesäiltaisin voi juhlasalin terassilta ihailla upeaa auringonlaskua Näsijärven yllä.

Vuokraa tila unelmien juhliisi heti!