Jos haet Tampereelta hyvin varustettua, vuokrattavaa juhlatilaa, jossa jopa sata henkeä viettää juhlan kuin juhlan kävelymatkan päässä keskustasta ja Näsijärven rannassa, olet löytänyt etsimäsi!

Vuokraa sadan hengen edullinen juhlatila Tampereella upealla järvimaisemalla!

Vuokraa edullinen juhlatila Tampereella, aivan keskustan liepeillä ja Näsijärven rantamaisemassa. Tampereen Pursiseuran sadan hengen juhlasalitilat ovat vuokrattavissa häihin, syntymäpäiväjuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, kokouksiin – mihin tahansa tilaisuuksiin ja juhliin ympäri vuoden. Pursiseuralaiset ovat syystäkin ylpeitä tästä sijainniltaan ja tunnelmaltaan ainutlaatuisesta tilasta.

Monikäyttöinen, vuokrattava ja edullinen juhlatila Naistenlahdessa

Jos haluat tulla vihityksi purjeveneen kannella tai saapua rantaan juhlaliputetulla aluksella vieraiden aplodien saattelemena, sekin varmasti järjestyy! Tästä Tampereen tarjonnasta edukseen poikkevasta vuokrattavasta juhlatilasta aukeaa kaunis maisema suoraan Naistenlahdelle ja Näsinselän yli. Suurelta terassilta on erinomainen näkymä kohti auringonlaskua, joka on jo ohjelmanumero itsessään, unohtamatta rannan täyttä toinen toistaan kauniimpia purjeveneitä. Reitti Tampereen Pursiseuran rantaan kulkee vaivattomasti Rantatunnelin itäpään yli. Julkisilla kulkevat pääsevät Naistenlahteen busseilla. Ranta-Tampellan pysäkki on Kekkosenkadulla seuramajan välittömässä läheisyydessä. Vaikka seuramaja ja sen vuokrattava juhlatila ovat kirjaimellisesti järven rannassa, ei kävelymatka Tampereen keskustaan vie kuin viitisentoista minuuttia. Rivakalla askeltamisella vieläkin vähemmän.

Juhlatila hyvin varustellulla keittiöllä ja mukautuvalla kalustuksella

Juhlatila on varustettu upealla keittiöllä

Juhlasalin yhteydessä on suurtalousvarusteltu, avara ja tilava keittiö, jossa kokkaat vaikka sadan hengen illallisen ja pitkä tarjoilutiski mahdollistaa myös vaikkapa noutopöydän järjestämisen. Muutenkin juhlasalin tila on helposti muunneltavissa – voit asemoida kalusteet pitkiksi pitopöydiksi, intiimeiksi pienemmiksi kokonaisuuksiksi, tilata paikalle orkesterin tai DJ:n ja sommitella keskelle tilaa suuren tanssilattian, jossa isompikin porukka mahtuu laittamaan jalalla koreasti. Kuka on teidän juhlienne parkettien partaveitsi?

Vuokraaja voi halutessaan koristella salin mielensä mukaan, mutta Näsijärvinäkymä ja veneilyhenkinen sisustus luo jo sellaisenaankin tunnelmaa. Pientä lisämaksua vastaan saat käyttöösi sadalle hengelle riittävän astiaston, joka sisältää kaiken kahvikupeista ja kakkulautasista monen ruokalajin kattaukseen, tarjoiluastioineen. Kuohuviini- ja viinilasit, sekä luonnollisesti snapsi- ja konjakkilasit kuuluvat vakiokalustoon. Keittiön suuressa kylmiöjääkaapissa viilenevät niin kuohujuomat kuin ruokatarpeetkin.

Vuokraa juhlatila tapahtumallesi heti!

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan juhlatilan, tarkista ensin varauskalenterista, onko tila vapaa haluamasi ajankohtana. Samalla sivulla on myös hinnasto. Varsinaisen varauksen voit tehdä haluamaasi ajankohtaan valitsemalla joko Viikonlopun varaus (pe-su) tai Varaus viikolle (ma-pe). Myös näiltä sivuilta näet, milloin tila on vapaa ja voit tarkastella varaustilannetta kauemmas tulevaisuuteen.

Tutustu myös:

Tilaan tutustuminen paikan päällä ja avainten luovutus: arkimaanantaisin klo 18-19 välisenä aikana.

Mikäli et löytänyt tältä sivulta tai yllä olevien linkkien takaa etsimääsi tietoa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella toimisto@taps.fi tai soittamalla numeroon 040 415 3752 (Iiro Punkari).

Juhlatila on varaustettu upealla Näsijärvi näkymällä Tampereella

Kesäiltaisin voi juhlasalin terassilta ihailla upeaa auringonlaskua Näsijärven yllä.