J70-venettä purjehditaan 4-5 hengen miehistöillä pursiseuroissa ja kilpailuissa ympäri maailman. J70 on varustettu melko yksinkertaisella takilalla, mutta vene tarjoaa valtavasti opittavaa kokeneillekin purjehtijoille. Veneessä on isopurjeen ja rullattavan keulapurjeen lisäksi epäsymmetrinen keulapuomin päähän kiinnittyvä genaakkeri. Kevyen runkonsa ansiosta J70 pystyy nousemaan plaaniin, ja vene voikin saavuttaa myötätuuliosuuksilla parhaimmillaan osaavalla miehistöllä 14-18 solmun nopeuden. 

Lue lisää J/70-veneestä

 

TaPS Sailing Centerin J70-kausikortti mahdollistaa purjehduksesta nauttimisen ilman omaa venettä jokaiselle maakravusta marinoituneeseen merenkävijään. Tasokkaat harjoitukset sekä urheilulliset J70-veneet tarjoavat haastetta taitotasosta riippumatta, ja kausikorttiin kuuluva veneiden itsenäisen käytön mahdollisuus varmistaa unelmien purjehduselämyksen.

J70-kausikorttilaisille järjestetään viikoittain harjoitukset tason mukaan:  veneenkäsittelytreeni maanantai-iltaisin sekä kilparyhmälle treenit torstai-iltaisin. Näiden lisäksi taitojen hiominen on mahdollista erilaisissa kilpailuissa.

 

Ammattimaisten ohjaajien ja valmentajien suunnittelemat ja vetämät harjoitukset paitsi mahdollistavat tehokkaan oppimisympäristön perustaitojen opettelijoille, tarjoavat myös haastetta kokeneemmillekin harrastajille. Perustaitojen oppiminen tapahtuu rivakasti, kun samassa veneessä on aloittelijoiden lisäksi karaistuneempiakin purjehtijoita mallina ja opastajana, ja toisaalta toisten opettamisen on tieteellisesti todistettu tukevan tehokkaasti omaakin kehittymistä.

 

Kysy lisää: sailingcenter@taps.fi

Varaa paikkasi nyt! J70-kortti — ennakkomaksu

Jos tämä ei kuulosta ihan omalta jutulta, katso muut kausikorttivaihtoehdot täältä.