Tänään alkoi kesän kohokohta, eli Tapsin ja Ännän yhteinen junnuleiri! Iloiset ja reippaat junnut saapuivat aamulla kesämäkeen tilausbussilla. Bussin tyhjettyä teltat noustivat pystyyn ennätysvauhtia. Seuraavaksi nostimme lipun ja leiripäällikkö Roope piti perinteisen juhallisen puheen, joka toiselta nimeltään tunnetaan leiripäällikön saarnana.
Lipunnoston jälkeen junnut jaettiin ryhmiin ja he saivat tutustua uusin kavereihinsa nimileikkejä pelaillen. Sitten olikin aika maittavalle paellalounaalle.
Lounaan jälkeen puolet leiriläisistä lähtivät purjehtimaan ja toinen puoli jäi rantaan leikkimään ja askartelemaan kasseja ruokailuvälineitä varten. Vesilläolosta nautiskeltiin mm. melontakisalla, veneiden kaadolla sekä pelattiin sienilittaa. Rannassa syntyi upeaa taidetta kangaskassien koristelun muodossa.
Maittavan päivällisen jälkeen jäimme ukkosuhan takia rantaan, mutta se ei menoa haitannut, sillä ohjelmassa oli leiriolympialaisia! Lajeina olivat mm. pelastusrenkaan ja saappaanheitto, mölkky ja kölilimbo.
Vauhdikkaiden kisailujen jälkeen pääsimme uimaan ja saunomaan. Saunomisen jälkeen olikin jo iltapalan ja makkaroiden aika.
Päätimme riemuntäyteisen leiripäivän lipunlaskuun ja iltajumppaan. Sen jälkeen ohjaajat kajauttivat suloäänillään rauhoittavan tuutulaulun, kappaleena cha cha cha.