Leirille alkaa tiistaina 27.6.2017  ja loppuu lauantaina 1.7.2017.

Menomatkan kuljetus tapahtuu bussilla. Bussi on Käpylän K-Marketin (Käpytie 4, 33180 Tampere ) edessä tiistaina 27.6. kello 9.30 ja lähtee 10.00  . Paluumatka tapahtuu omilla kyydeillä lauantaina kello 12.00 Kesämäen rannasta (Paarlammintie 159, 34600 Ruovesi), tarvittaessa voimme yrittää järjestää kimppakyytejä hakijoiden kesken. Pidä Saaristo Siistinä ry tulee lauantaina kello 11 kertomaan toiminnastansa ja saariston suojelusta. He tuovat mukanaan munkkeja, myös vanhemmat ovat tervetulleita nauttimaan niistä.

Jos aiot saapua muulla tavoin (esim. veneellä) ilmoita siitä lisätiedoissa (koska bussin kustannus ei ole henkilömäärästä riippuva, hinta ei valitettavasti muutu). 

Mukaan tarvitaan säähän sopivien vaatteiden ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden lisäksi ainakin seuraavaa:

  • Makuupussi
  • Ruokailuvälineet: muki, lusikka, haarukka, veitsi, syvä lautanen (matala lautanen) omassa pussissaan, jossa on lenkki.
  • Purjehdusvarusteet, mukaanlukien pelastusliivit.
  • Sauna- ja uimakamppeet
  • Vesipyssy tai muu kostea kanuuna merirosvojen varalta.
  • Jesaria

MUISTAKAA NIMIKOIDA JOKAINEN OMISTAMANNE TAVARA.

Majoittuminen tapahtuu teltoissa, jos sinulla ei ole omaa telttaa, tai et ole jo valmiiksi kaverin kanssa samassa teltassa, ilmoita se lisätiedoissa.

HUOM! Tarvitsemme leirille kuljetuskalustoa ja innokkaita vanhempia auttamaan leirin aikana (täydellä ylöspidolla). Jos haluat osallistua, ilmoittaudu ohjaajille ohjaajat@taps.fi.

Leirikirje, jossa lisätietoja, mahdollisia muutoksia ja tarkennuksia tulee viimeistään viikkoa ennen leiriä.