Tampereen Regatta 2023

Tampereen Regatta purjehditaan 10.–11.6. Tampereen Pursiseuralla. Regatta on Vikla- ja Lightning-luokkien lyhytrataluokkamestaruus- ja ranking-osakilpailu sekä Finn-luokan ranking-sarjan osakilpailu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen regattaan on auki kilpailun Manage2Sail-sivulla. Kilpailumaksu maksetaan alla olevien verkkokauppatuotteiden kautta. Normaalihinnalla kilpailuun on ilmoittauduttava ja kilpailumaksu maksettava viimeistään 4.6., jonka jälkeen kilpailumaksuun lisätään 20 € jälki-ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautuminen on auki regatan alkamiseen saakka.

Ruokailu ja eväspussit

Kilpailijoiden (sekä tukijoukkojen ja muiden) on mahdollista ostaa lauantain kilpailusuorituksesta palauttava peritamperelaisen ravitseva mustamakkaralounas. Lisäksi molemmiksi kilpailupäiviksi on mahdollista ostaa eväspussit vaikkapa lähtöjen välillä nautittavaksi pitämään suorituskykyä yllä nopeatempoisessa regatassa. Lounas ja eväspussit on ostettava viimeistään edeltävänä päivänä, jotta purtavaa saadaan varattua kaikille halukkaille.

Kilpailualue

Kilpailu pyritään järjestämään mahdollisimman lähellä Naistenlahden kilpailusatamaa. Lauantaina voidaan vallitsevasta tuulensuunnasta riippuen joutua kilpailemaan vara-alueella (alue 2) poissa naapuriseura Näsijärven purjehdusseuran 125-vuotisjuhlaeskaaderin tieltä, mutta sunnuntaina kilpailu saataneen järjestettyä alueella 1, josta rantaan on pisimmilläänkin vain noin mailin matka.

Veneiden sijoitus rannassa ja pysäköinti

Veneet, tukiveneet sekä autot ja trailerit pyydetään sijoittamaan rantaan oheisen kuvan mukaisesti. Rantaa myöten kulkeva reitti on pidettävä avoinna niin, että autoliikenne mahtuu liikennöimään sitä pitkin. Kuvaan on merkitty myös lähimmät veneidenlaskuluiskat. Idänpuoleista betonista luiskaa käytettäessä veneiden rantakärryt on jätettävä Tampereen Pursiseuran tontille aidan ja portin sisäpuolelle.