Kun aamuiset toimenpiteet oli hoidettu, oli olympialaisten ja purjehduksen aika. Jo perinteeksi muodustoneissa leiriolympialaisissa kilpaillaan useissa eri lajeissa, joukkueen kanssa ja suorituksia haalitaan pitkin leiriviikkoa. Keskiviikkona olympialajeista suoritettua saatiin: kölilimbo, mölkky, saappaan heitto, pelastusrenkaan tarkkuusheitto, lankulla kävely ja pressun taittelu.

Muiden ryhmien osallistuessa ansiokkaasti olympialaisiin yksi ryhmistä pääsi vesille nautiskelemaan, olosuhteet olivat timanttiset aurinko paistoi ja tuuli oli suotuisa. Hyvän lounaan jälkeen, ranta- ja vesiohjelmat saatettiin vielä päätökseen.

Turvallisuus on purjehduksessa ja kaikessa vesillä liikkumisessa kaiken a ja o, tämän vuoksi näitä asioita kerrattiin ennen saunatuokion alkua. Paukkuliivien toimintaa ja säätämistä pääsi vielä demonstroimaan yksi seuran ohjaajista, Roope, joka esitti veneestä tippumisen oikein ja väärin säädetyillä liiveillä. Illan rauhoitti joogatuokio, jonka jälkeen oli hiljaisuuden aika.