Juhlasalin vuokraus viikonlopuksi

20,00 

Juhlatila hyvin varustellulla keittiöllä ja mukautuvalla kalustuksella. Varauksen yhteydessä veloitamme 20€ varausmaksun. Varausmaksu vähennetään loppusummasta.

Tilaan tutustuminen paikan päällä ja avainten luovutus: arkimaanantaisin klo 18-19 välisenä aikana.

Aloita viikonlopun (pe klo 16 — su klo 16) varauksen tekeminen klikkaamalla vapaata perjantaita.

*
Osasto:

Kuvaus

Juhlasalin yhteydessä on suurtalousvarusteltu, avara ja tilava keittiö, jossa kokkaat vaikka sadan hengen illallisen ja pitkä tarjoilutiski mahdollistaa myös vaikkapa noutopöydän järjestämisen. Muutenkin juhlasalin tila on helposti muunneltavissa – voit asemoida kalusteet pitkiksi pitopöydiksi, intiimeiksi pienemmiksi kokonaisuuksiksi, tilata paikalle orkesterin tai DJ:n ja sommitella keskelle tilaa suuren tanssilattian, jossa isompikin porukka mahtuu laittamaan jalalla koreasti. Kuka on teidän juhlienne parkettien partaveitsi? 😉

Vuokraaja voi halutessaan koristella salin mielensä mukaan, mutta Näsijärvinäkymä ja veneilyhenkinen sisustus luo jo sellaisenaankin tunnelmaa. Pientä lisämaksua vastaan saat käyttöösi sadalle hengelle riittävän astiaston, joka sisältää kaiken kahvikupeista ja kakkulautasista monen ruokalajin kattaukseen, tarjoiluastioineen. Kuohuviini- ja viinilasit, sekä luonnollisesti snapsi- ja konjakkilasit kuuluvat vakiokalustoon. Keittiön suuressa kylmiöjääkaapissa viilenevät niin kuohujuomat kuin ruokatarpeetkin.