Purjehdusta Näsijärvellä ilman omaa venettä

J70 maailman suosituin sporttivene

J70 venettä purjehditaan 4-5 hengen miehistöillä ja on varustettu melko yksinkertaisella takilalla mutta tarjoaa valtavasti opittavaa kokeneillekin purjehtijoille. Veneessä on perus “bermuda” riki/purjeet – keula purje, isopurje sekä epäsymmetrinen keulapuomin päähän kiinnittyvä myötätuulipurje (genaakkeri). Vene pystyy ylittämään runkonopeutensa, eli nousee plaaniin ja saavuttaa myötätuulessa parhaimmillaan osaavalla miehistöllä 14-18 solmun nopeuksia – liukuvan moottoriveneen matkanopeuksia. Täysin päästöttömästi. Vene on hallittavissa pienemmilläkin miehistöillä ja sopii myös rennompaan vesillä oleskeluun.

J70 Center kausikortti antaa mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla innostavassa seurassa ilman omaa venettä. Centerillä on käytössä kaksi modernia ja vauhdikasta J70 purjevenettä, jotka ovat jäsenten vapaassa käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Ohjatuissa harjoituksissa harjoitellaan arki-iltaisin veneenkäsittelyä, sekä purjehdustaktiikoita joukkueina.

Harjoitusten lisäksi Center tarjoa mahdollisuuden kilpailemiseen, kilpailujen järjestämiseen muille Centerin jäsenille, Näsijärven viikkokilpailuihin, sekä kilpailuun Sailing Centerin omissa nopeatempoisissa Center-kilpailuissa.  Veneillä voi osallistua rauhallisempiin matkakilpailuihin, sekä Tampereella, että muualla Suomessa. Taitojen karttuessa on mahdollista osallistua myös kansalliseen Purjehdusliigaan TaPS:n joukkueessa.

Centerin jäsenenä voit osallistua Centerin järjestämiin palaute/after sail-tapahtumiin, joissa rennossa tunnelmassa on hyvä ruotia purjehduspäivän onnistumisia, sekä haasteita.

 

j70tampere@gmail.com Lisätietoja:  Ville Turunen 040 5464956.

Ajankohtaista

[custom-facebook-feed feed=1]

    Manage2Sail