ILCA toiminta

Veneet ovat kevytveneitä, eli voivat kaatua, mutta nousevat kyllä helposti takaisin pystyyn. Jollapurjehdus on lukuisten subjektiivisten mielipiteiden perusteella kaikkein paras keino oppia purjehduksen perustaidot! Ilmottautumaan pääset TaPSin kaupasta

Perus- ja jatkokurssit

Kurssit on paras paikka oppia purjehtimaan!  Peruskurssin tarkoitus on tarjota hyvä pohja purjehdusharrastuksen aloittamiseen. Peruskurssin jälkeen Höntsäryhmä on erinomainen paikka ylläpitää ja kehittää purjehdustaitoja.

Jatkokurssille voi osallistua myös heti peruskurssin jälkeen, mutta usein kuitenkin peruskurssin jälkeen siirrytään viikkotoimintaan ja  loppukesästä tai seuraavalla kaudella jatkokurssille.

Höntsäryhmä

Höntsäryhmään kuuluvat harjoitukset räätälöidään aina osallistujien taitotason mukaan.

Varusteiden puolesta höntsäryhmässä alkuun pärjää kursseiltakin tuttuun tapaan seuran lainaliiveillä ja oman vaatekaapin urheiluvaatteilla, mutta purjehdukseen tarkoitetuilla varusteilla harrastaminen on aina mukavampaa. Tarkempia varustevinkkejä löytyy täältä.

Viikkoharjoituksissa harjoitellaan mm. veneenkäsittelytaitoja ja tuulen ymmärtämistä. Välillä saatetaan hypätä perehtymään myös kilpapurjehduksenkin maailmaan.

Rataryhmä

Rataryhmän idea on kehittää rata- ja kilpapurjehdustaitoja. Rataryhmä on lähinnä tarkoitettu oman veneen omaaville, mutta seuran ILCAt on myös käytössä. Vesillä ei kuitenkaan ole vaihtoja, joten tästä syystä jokaiselle veneelle on oma purjehtija. Mikäli sinulla ei ole omaa venettä, mutta haluaisit silti osallistua seuran veneillä kannattaa kysyä vapaista veneistä osoitteesta aikuisjollapurjehdus(ät)taps.fi

Tiedotus

Viikkoryhmien tiedotusta varten on pikaviestinkanavansa, johon pääsee liittymään Sailing Centerin jollapurjehdusvastaavan kutsulla. Harjoitusryhmistä heränneitä kysymyksiä voi esittää jollapurjehdusvastaavalle osoitteeseen aikuisjollapurjehdus(ät)taps.fi tai tekstiviestillä/puhelimitse numerosta 045 855 8108.

 

Varaa paikkasi nyt! Ilmottautumaan pääset täältä.

Jos tämä ei kuulosta ihan omalta jutulta, katso muut kausikorttivaihtoehdot täältä.