Tuulta Purjeisiin -kokeilu­tapahtuma

Kiinnostaako uusi harrastus? Haluatko oppia purjehtimaan? Tule kokeilemaan purjehdusta sekä tutustumaan kesän kurssi- ja harjoitusryhmätarjontaan Tampereen Pursiseuralle kaikenikäisille avoimeen ja maksuttomaan Tuulta Purjeisiin -tapahtumaan 

Lauantaina 20.5.2023 kello 11—16

Ohjelmaa kaikille vauvasta vaariin

purjehduskurssi tampereella on lähes aina myyty loppuun

Tuulta Purjeisiin -tapahtumassa kaikki pääsevät vesille! Purjehdusta pääsevät kokeilemaan niin lapset ja nuoret kuin varttuneemmatkin purjehtijanalut ammattitaitoisten harrastusohjaajien huolellisessa valvonnassa ja opastuksessa. Kokeilupurjehduksilla käytettävät veneet ovat samoja, joita kesän kursseilla sekä harjoituksissa käytetään, joten Tuulta Purjeisiin -tapahtumastaa saa hyvää evästystä itselleen mieluisan kurssin valintaan.

Purjehduskokeiluun kannattaa varautua säänkestävällä vaatetuksella sekä pienellä vaihtovaatenipulla kastumisen varalta. Muut tarvittavat varusteet, kuten pelastusliivit, saat tapahtumasta lainaksi.

Itse purjehduskokeilujen lisäksi Tuulta Purjeisiin -tapahtumassa pääsee tutustumaan eri purjehduksen ja veneilyn osa-alueisiin rannassa suoritettavien lajidemojen parissa. Erilaisia kokeilupisteitä ovat osittain kouluissa järjestetyistä esittelytapahtumista tuttuja mm. pelastusrenkaan heitto, purjehdus radio-ohjattavilla pienoisveneillä sekä jollasimulaattori.

Purjehduskurssi Tampere tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä

Rannassa pääsee tutustumaan myös seuran erilaisiin purjehduskursseihin ja muihin harrastusmahdollisuuksiin niin alle 15-vuotiaiden junioritoiminnan kuin myös aikuisten viikkotoimintaan. Tapahtumassa onkin loistava mahdollisuus kuulla lisätietoa toiminnasta suoraan sitä järjestäviltä sekä saada vinkkejä itselle sopivan harrastusmallin valintaan. Saattaapa mukaan tarttua myös alennuskuponki kurssimaksuihin.