Huipputason harrastus lapsille ja nuorille

Harrastus Tampereen Pursiseuran lasten ja nuorten toiminnan parissa avaa ovet sekä kovan kilpapurjehduksen että rennon retkeilynkin maailmaan. Parhaiten harrastuksen alkuun pääsee osallistumalla alkukesästä jollekin viikon mittaisista alkeistason kursseistamme Tampereella. Kurssimme ovat avoimia jokaiselle uimataitoiselle 7–15-vuotiaalle lapselle ja nuorelle, eikä kiistatonta parasta ikää aloittaa harrastus ole. Purjehdus onkin ollut suosittu harrastusta vaihtavien tai vanhan harrastuksen rinnalle uutta etsivien joukossa. Alkeistason kurssin jälkeen harrastus jatkuu viikottaisessa harrastusryhmässä sekä halutessaan jatkokurssilla ja kesäleirillä. Tampereen Pursiseuran lasten ja nuorten toiminnan kautta löytyykin jokaiselle sopiva purjehduksellinen harrastusmuoto.

Kurssit ja ilmoittautuminen
Tutustumis- ja kokeilutapahtumat

purjehdus on paras harrrastus lapselle tamperepurjehdus on paras harrrastus lapselle tampere

Tähtiseuramerkki takaa laadukkaan harrastuslapsille ja nuorille
SPV:n purjehduskoulu harrastus lapsille ja nuorille

Valtakunnallisesti korkeatasoinen harrastus lapsille ja nuorille

Tampereen Pursiseuralle on myönnetty lasten ja nuorten harrastustoiminnan Sinettiseuramerkki vuonna 2006 ja vuonna 2018 seuralle myönnettiin Olympiakomitean Tähtiseuramerkki. Ne ovat tunnustuksia monipuolisesta ja laadukkaasta harrastustoiminnasta lapsille ja nuorille sekä toimivat osoituksena modernista, kaikkien harrastajien tarpeisiin sopeutuvasta ja jatkuvasti kehittyvästä toiminnasta. Merkin säilyttämiseksi Tampereen Pursiseurassa toteutetaan Olympiakomitean Tähtiseuran laatutekijöitä, ja seuran toimintaa tarkastellaan muutaman vuoden välein lajiliiton, Suomen Purjehdus ja Veneilyn, toteuttamissa Tähtiseura-auditoinneissa.

Lisäksi Tampereen Pursiseura on osa Suomen Purjehdus ja Veneilyn Lasten purjehduskoulu -konseptia ja on täten sitoutunut järjestämään korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta. Kaikki TaPS harrastusohjaajat ovat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kouluttamia, ja harrastusopetuksessa seurataan yhdessä muiden Suomen pursiseurojen kanssa luotuja tavoitteita sekä käytetään yhdessä hyväksi todettuja harjoitteita. Aloita purjehdus helposti TaPSin purjehduskoulussa!


Lapsille ja nuorille tarjotaan loistava harrastus

Ensiluokkaiset harrastusohjaajat

Kursseja, leirejä sekä harjoituksia pitävät harrastusohjaajamme ovat käyneet lajiliiton, Suomen Purjehdus ja Veneilyn, valtakunnallisesti vahvistetun ohjaajakoulutuksen, joten jokaisella ohjaajallamme on siis vähintään 20 tunnin edestä koulutusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, suurimmalla osalla vielä enemmän. Ohjaajamme ovat myös ensiapukoulutettuja, ja lisäksi usealla on ohjaus- ja valmennuskokemusta myös muiden lajien saralta.

Kaikilla harrastusohjaajillamme on monen vuoden kokemus kevytvenepurjehduksesta ja isolla osalla myös kilpailusta. Lähes kaikki ohjaajamme harrastavatkin itse edelleen jollapurjehdusta jopa kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla. Huipputason harrastusohjaajien ansiosta purjehdus Tampereen Pursiseuralla onkin loistoluokan harrastus joka lapselle ja nuorelle!


Oiva harrastus lapsille ja nuorille

Aloita uusi harrastus heti!

Parhaiten harrastuksen alkuun pääsee ilmoittautumalla alkeis- tai Zoom-kurssille. Viikon mittaisen kurssin jälkeen ovet harrastuksen jatkamiselle aukeavat sinisen ryhmän viikkoharjoituksissa sekä kesäleirillä, ja taitoja on mahdollista hioa lisäksi jatkokurssilla. Harrastuksen edetessä ja taitojen karttuessa aukeaa myös mahdollisuus siirtyä sinisestä punaiseen harrastusryhmään ja kilpailukiinnostuksen herättyä mustaan ryhmään.

Kurssit ja ilmoittautuminen
Tutustumistapahtumat
Ohjaajat
Jäsenyys ja tiedotus
Yleistietoa purjehduksesta
Taitomerkit
Kesäleiriblogi
Purjehtijan varustus

Yhteystiedot

Junioripäällikkö
Pekka Ronkanen
050 340 6242
junioripaallikko(ät)taps.fi