Tampereen Pursiseuran juniori­kurssit ovat paras mahdollinen väylä purjehdus­harrastuksen alkuun! Viiden päivän mittaisia alkeistason kursseja järjestetään läpi kesäkuun, ja valittavana on joko aamu- tai iltapäivä­toteutus. Kursseja vetävät luokkaliiton koulutuksen käyneet ja ensiapu­koulutetut huippuohjaajat.

Nuoremmille, 7–11-vuotiaille, paras startti purjehduksen maailmaan on alkeiskurssi, kun taas vanhempien harrastajan­alkujen kannattaa suunnata katseensa Zoom-kurssien suuntaan. Yli 15-vuotiaille suosittelemme Jollapurjehduksen perusteet -kurssia. Kursseille osallistuminen ei vaadi kuin noin 50 m uimataidon. Varuste­hankintoja ei tarvitse tehdä, vaan arkivaate­kaapin varustuksella pääsee mainiosti alkuun.

Tähtiseuramerkki takaa laadukkaan harrastuslapsille ja nuorille

Nuoremmille, 7–12-vuotiaille, paras startti purjehduksen maailmaan on alkeiskurssi, kun taas vanhempien harrastajan­alkujen kannattaa suunnata katseensa Zoom-kurssien suuntaan. Yli 15-vuotiaille suosittelemme Jollapurjehduksen perusteet -kurssia. Kursseille osallistuminen ei vaadi kuin noin 50 m uimataidon. Varuste­hankintoja ei tarvitse tehdä, vaan arkivaate­kaapin varustuksella pääsee mainiosti alkuun.

Tähtiseuramerkki takaa laadukkaan harrastuslapsille ja nuorille