Seuran nettisivujen Jäsenille-osuuden sisältöjä on päivitetty. Käykäähän tutustumassa ja ilmoitelkaa nettitiimille (nettitiimi@taps.fi), mikäli huomaatte sisällöissä virheitä.

  • Jäsenluettelot-sivulta löytyy 6.5.2020 Suuli-jäsenrekisteristä tuotettu versio.
  • Myös Veneluettelot-sivulta löytyy uunituore 6.5.2020 Suuli-venerekisteristä tehty veneluettelo.
  • Laituripaikat on päivitetty. Huomatkaa, että veneet ovat pääosin entisillä paikoillaan, mutta numerointi on vaihtunut. Seuran kaksi laituria on uudistettu ja vanhoissa laituripaikoissa voi olla useampiakin eri numeroita, joista mikään ei ole tällä hetkellä oikein… Oman paikan löytää parhaiten sivulla olevan kartan avulla. Myös numerointi laitureilla tullaan laittamaan kuntoon, mutta työtä ei todennäköisesti ehditä tekemään ennen veneiden laskua. Pahoittelut siitä. Mikäli teillä on mielestänne väärä paikka tai paikka puuttuu listalta kokonaan, otattehan pikaisesti yhteyttä satamakapteeniin (satamakapteeni@taps.fi).
  • Sivuilta löytyy nykyisin myös Ympäristöohje, jota pääsevät lukemaan muutkin kuin seuran jäsenet. Tutustukaa ohjeeseen ja toimikaa aina sen mukaisesti.

Intranet-sivuille pääsevät kirjautumaan ainoastaan seuran jäsenet, joiden sähköpostiosoite löytyy sivuston taustalla olevasta WordPress-sisällönhallintajärjestelmästä. Mikäli olet seuran jäsen ja et onnistu kirjautumaan järjestelmään, toimita tietosi nettitiimille sivulla https://taps.fi/jasenille/ olevalla lomakkeella. Kaikkien tunnuksia pyytäneiden tiedot tarkistetaan Suuli-jäsenrekisteristä ennen tunnusten toimittamista.