Tampereen Pursiseura

Tampereen pursiseuran jäsenkysely 2022

Tervehdys Tapsilainen!

Seuramme toimintasuunnitelman mukainen TaPSin strategian laatiminen on yksi tämän vuoden keihäänkärkihankkeita. Kuulostaa hienolta, mutta mistä tässä on kysymys? Tiivistetysti kysymys on siitä, millainen TaPSin halutaan lähitulevaisuudessa olevan ja miten se toteutetaan.

Tämä jäsenkysely on tärkeä osa strategiatyötä ja sen tuloksena saadaan kartoitettua tapsilaisten kokemuksia seuran nykytilasta ja kehitysajatuksia tulevaisuuteen.  Tulevaisuuden TaPS ei kuitenkaan synny pelkästään tämän kyselyn tuloksena – tämä ei siis ole kansanäänestys, jossa enemmistö voittaa – tulevaisuuden TaPSiin vaikuttaa myös monet muut kysymykset, joita strategiatyössä tarkastellaan.

Stragiatyössä haetaan vastauksia myös muihin kysymyksiin; Mitkä ovat toimintaympäristömme keskeiset muutokset? Ketkä ovat keskeiset  sidosryhmämme ja miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme? Millä toimintaympäristömmme ilmiöillä, muutoksilla ja trendeillä on vaikutusta TaPSin toimintaan ja elinvoimaisuuteen? Mitä tarkoitusta varten TaPS on olemassa? Mikä on meille tärkeää? Millaisilla valinnoilla luomme haluamaamme tulevaisuutta? Mitkä ovat tulevaisuuden TaPSin toteuttamisen työvaiheet? Mikä on minun vastuuni tulevaisuuden TaPSin toteuttamisessa? Miinkälaisella johtamisella varmistamme tulevaisuuden TaPSin toteutumisen?

Jäsenkyselystä saadaan moneen esitettyyn kysymykseen vastauksia ja muita vastauksia etsitään taustaselvityksissä, tulevissa strategiailloissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa – vaikkapa tukikohdan iltanuotiolla tai saunan lauteilla.

Toivon, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn – nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Nautinnollista kesää ja suotuisia tuulia kaikille tapsilaisille!

Juha Noeskoski
Kommodori
Tampereen pursiseura ry

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?
Liity jonotuslistalle Loppuunmyyty! Ilmoitamme jos tuotetta/paikkoja vapautuu. Lisää sähköpostiosoitteesi niin saat tiedon.