Raikkaan vilpoisista keleistä huolimatta on kesä alkanut, ja pian edessä on myös purjehduskesän ehdoton kohokohta, junnuleiri, joka järjestetään perinteiseen aikaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kesän hauskinta viikkoa lähdetään viettämään tiistaiaamuna 27.6. TaPSin pihasta karauttavalla onnikkakyydillä, ja leiri päättyy Ruoveden Kesämäessä lauantaina 1.7.

Viime vuoden tapaan leirin järjestelyihin osallistuvat sekä TaPS että N, ja tervetulleita leirille ovat molempien seurojen juniorijäsenet. Pääpaino leirillä on mukavassa purjehdusteemaisessa yhdessäolossa ja touhuilussa, joten se sopii vallan mainiosti kaikille huippuhauskaa leiriä toivoville 7–14-vuotiaille purjehduskokemuksesta riippumatta. Osa leiriohjelmasta tapahtuu vaihtuvissa ikä- ja tasoryhmissä, mikä takaa kaikille mielekkään leirikokemuksen ja paljon uusia kavereita.

Tutusti leirin ohjelmaan kuuluu muun muassa uintia, saunomista, leikkejä, pelailua ja urheilua sekä tietenkin purjehdusta. Huippuhauskan ohjelman lisäksi huokea 189 € leirimaksu sisältää kaksi lämmintä ruokaa päivässä, aamu- ja iltapalat sekä kuljetuksen leirille. Ilmoittautuminen kannattaa hoitaa alkaa pois pian, sillä aiempina vuosina leiri on ollut lähes loppumyyty! Ilmoittautuminen leirille käy viimeistään 22.6. TaPSin nettikaupan kautta osoitteessa https://taps.fi/tuote/kesaleiri/.