Hyvät Tapsilaiset

Veneemme ovat jälleen päässeet omaan elementtiinsä kyljet kiiltävinä valmiina kesän seikkailuihin. Taulaniemessä taitaa jo sauna lämmitä ja kilpailukausikin on saatu avattua.

Kaupungin toimesta satamaoloissakin on tapahtunut pientä parannusta. Uusi pitkä C laituri on saatu paikalleen ja  kelluu ainakin vaaksan verran korkeammalla kuin entinen. Puuttuvat aisatkin on luvattu asentaa.

Veneiden lasku sujui hyvin ja aikataulussaan. Tästä kiitokset kuuluvat erinomaisesti toimineelle talkooryhmälle! Myös huolto pelasi loistavasti, tästä kiitokset kahvion pitäjille!

Seuramme järjestää kesällä taas perinteiset tukikohtapäivät ja kilpailut. Parhaiten  tapahtumat pysyvät elävinä kun me kaikki osallistumme niihin. Etukäteen jo mieleen tulevat Vannotun talkoiden kalakeitto, Kesämäen saunan uuden kiukaan löylyt ja Lieran regatan kuumottava kisatunnelma, näistä ei pidä jäädä paitsi.

Haluan kiittää pitkän rupeaman tehnyttä satamakapteeni Juha Luttista hyvin tehdystä työstä. Samoin kiitoksen ansaitsee pitkän halssin tehnyt ympäristöasioista vastannut Jouko Vartiainen. Uutena ympäristövastaavana aloittaa Satu Lampinen.

Suotuisia tuulia kaikille!

Jukka Auvinen