Hyvät Tapsilaiset

Kevät alkaa jo tehdä tuloaan. Sateet ovat sulattaneet lumet järven jäältä, mikä onkin tarjonnut seuran huimapäisille jääpurjehtijoille oivalliset olosuhteet. Uusi ennätys Siilinkarille ja takaisin on nyt kuulemma 2 minuuttia!

Kesää odotellessa kannattaa myös tarkkailla seuran nettisivuja. Mielenkiintoisia kerhoiltoja on luvassa. 28.3 Hannu Hyttinen esittää filmiaarteita arkistostaan. 3.4 Lahden Tero vetää veneilyturvallisuuskurssin ja 17.4  solmu-ja pleissauskurssin. 24.4. on nettisivujen esittelyä ja käytön opastusta nettitiimin johdolla.  22.5 on kilpapurjehduksen ilta. Tulkaa mukaan sankoin joukoin, kahviakin on tarjolla!

Laiturioloihin on on myös luvassa pientä parannusta. Kaupunki on luvannut vaihtaa kaksi kaikkein huonokuntoisinta, uppoamisvaarassa ollutta laituria, ennen veneilykauden alkua. Seura lupasi avittaa vaihtoa talkoilemalla aisat irti korvattavista laitureista. Talkoisiin voi ilmottautua Reskalle tai Luttiselle.

Juhlasalia on päätetty myös ehostaa ja salin pintarempalle on varattu aikaa ensi vuoden alusta. Tammikuussa 2020 järjestetään kunnostus- ja maalaustalkoot juhlasalin jo kuluneen ilmeen päivittämiseksi.

Kaupungin taholta on osoitettu ymmärtämystä myöskin juhlasalimme esteettömän kulkemisen ongelmaan. Yhteinen palaveri kaupungin edustajien kanssa pidetään maaliskuun lopulla. Siellä pohdimme uuden tieliittymän mahdollisuutta seuramajan länsipuolelle, josta olisi suora kulkuyhteys juhlasaliin.

Kirkkaita kevätilmoja kaikille!

Jukka Auvinen

Kommodori