Keskiviikko aamu alkoi aamujumpalla ja -lenkillä.  Aamuverryttelyjen jälkeen oli lipunnoston aika. Lipun liehuessa lipputangossa oli aika aamupalalle. Ruokailun jälkeen oli ensimmäisessä ohjelmassa purjehdusta ja kangaskassien koristelemisesta. Vesillä kaadeltiin veneitä tuulen puutteessa ja rannassa leikittiin mafioosaa sekä kuunneltiin riemukasta käärijää.

Lounaan jälkeen jatkettiin ryhmittäin leiriölympialaisia. Kun kaikki lajit oltiin suoritettu, päästiin koristelemaan tämän vuoden ikkunaan muisto leiristä. Kaikki saivat jättää oman piirrustuksen tai viestinsä ikkunaan. Samaan aikaan rantaleikit jatkuivat erinäisten murhaleikkien ja solmun ratkomisien merkeissä.

Leikkien jälkeen oli päivällinen. Syömisten jälkeen kesämäen rantaan saapui vadelmavene, josta pystyi ostamaan erilaisia makeisia. Herkkuostosten jälkeen päästiin saunomaan ja harjoittelemaan hengenpelastusta niin isommasta purjevneestä laiturissa kuin vesillä moottoriveneessä.

Saunomisten ja pesujen jälkeen nälkäiset lapset ja ohjaajat pääsivät iltapalalle. Loppuilta kului lipunlaskun ja Ossin iltajumpan ääressä. Tuutulaulujen ja hyvänyön toivotusten jälkeen oli aika unten maille.