Vuosikatsastus suoritetaan tänä vuonna omatarkastuksena. Lomake tarkastuksen tekemiseen löytyy miehistötilan pöydältä ja siinä on ohjeistus lomakkeen täyttämiseen. Voit myös ladata lomakkeen itsellesi täältä. Täytetty ja allekirjoitettu lomake tulee palauttaa kesäkuun loppuun mennessä miehistötilassa sijaitsevaan vihreään postilaatikkoon. Kun lomakkeen palauttaa, voi katsastustarran ottaa miehistötilan pöydältä. Katsastajat tekevät merkinnän katsastuksesta venetodistukseen ensi kevään katsastuksen yhteydessä myös tämän vuoden osalta. Lisätietoa voi kysyä suoraan katsastajilta ja katsastus@taps.fi

Sammuttimet voi jättää tarkastettavaksi Hai-klubille maanantaina 1.6. ja 8.6. ennen kello 13:00. Ikasetin tarkastajat tulevat molempina päivinä paikalle kello 13:00 suorittamaan tarkastukset. Maksu 7 euroa kiinnitetään sammuttimeen esimerkiksi kirjekuoressa. Sammuttimessa on oltava omistajan nimi! Veneenomistaja voi myös tulla itse paikalle tarkastuttamaan sammuttimensa ja maksaa paikan päällä – turvaväleistä luonnollisesti huolehtien.

Sammuttimien tarkastuspäivinä voi myös sopia kaasulaitteiden tarkastuksesta Laatukaasun edustajan kanssa. Yhteystiedot löytyvät ilmoitustaululta ja heidän kotisivuiltaan. Rantaankin he ovat luvanneet tulla maanantaina 1.6.