Tampereen Pursiseura ry etsii uusia purjehduksen junioriohjaajia sekä -apuohjaajia junioritoimintaan määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (n. touko–lokakuu) työsuhteeseen. Palkkaa maksetaan kuukausittain tuntiperusteisesti.

Apuohjaajan työnkuvaan kuuluu purjehdusharjoitusten ja -kurssien ohjaaminen yhdessä pääohjaajan kanssa vesillä ja rannassa sekä seuran junioritoiminnan suunnitteluun, kaluston ja tilojen kunnossapitoon osallistuminen. Harjoituksia järjestämässä on siis aina myös kokeneempi ohjaaja, joka huolehtii myös harjoitussuunnitelmasta.

Työnhakijalta edellytetään omaa purjehduskokemusta ja hänen tulee täyttää vähintään 15 vuotta vuoden 2023 aikana. Aiempi kokemus harrastusohjaajana toimimisesta tai alan koulutus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole vaatimus. Suurin osa työtunneista ajoittuu kesäkuulle, jonka ulkopuolella työtä tehdään lähinnä iltaisin. Hakija koulutetaan työhön työnantajan kustantamalla Ohjaaja 1 -kurssilla, ensiapukurssilla ja kattavalla perehdytyksellä.

Kysymykset, ansioluettelot ja hakemukset tulee lähettää 14.3. mennessä osoitteeseen vastuuohjaaja(ät)taps.fi. Paikan saaneille ilmoitetaan viimeistään 25.3. Hakijaan saatetaan myös olla yhteydessä esimerkiksi puhelimitse hakuprosessin aikana.