Tervetuloa sunnuntaina 26.7. täyttämään Näsijärvi jollilla kevytveneiden matkapurjehdusregatassa!

SRS-kevytveneregatta on tarkoitettu juniorista senioriin kaikenikäisille purjehtijoille. Samalta viivalta lähetetään erinäköiset jollat radalle kiertämään Näsiselkää, ja viettämään kesäistä purjehduspäivää. Lisää tietoa osoitteesta näsijärvenkisat.fi/kisa/srs-kevytveneregatta-2020/ tai saapumalla rantaan sunnuntaina klo 10:30 eteenpäin.

Mikä SRS-kevytveneregatta?

SRS-kevytveneregatta on vuonna 2019 ensi kerran järjestetty matkapurjehduskilpailu jollille. Regatassa käytetään ruotsalaista SRS-tasoituslukujärjestelmää, koska sieltä löytyy melko kattavasti taulukoituna monia kevytveneitä.

Regatta on tarkoitettu kevytveneille, eli jollille. Purjehtijalta odotetaan, että osaa purjehtia itsenäisesti 1-8 m/s tuulessa ilman ohjaajan avustusta. Vesillä on mukana turva-/katsojavene, jonka harvat paikat ovat ensisijaisesti varattu kisaavien junnujen vanhemmille. Joitakin lainajollia löytyy, varsinkin kymmenkunta Optimisti- ja Zoom8-jollaa. Omalla veneellä osallistuminen on kuitenkin hyvä, niin saadaan enemmän väkeä radalle. Mikäli haluat lainata jollaasi kisaan, lähetäthän tietoa suoraan hallinta@nasijarvenkilpailut.fi.

Ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen, mutta helpointa on, kun tulee sunnuntaina klo 10:30 jälkeen ”kilpailutoimistoon”, joka tullee sijaitsemaan seuramajan verannalla. Tapahtuma on maksuton, mutta rannassa ilmoittautuessa voi suorittaa vapaaehtoisen kilpailumaksun, jolla kustannetaan mm. palkintokulut.