Hei!

Veneiden lasku lähestyy kovaa vauhtia. Tästä viestistä löydät muutamia asioita, jotta lasku sujuu vaivattomasti.

Aloitus on klo 7:15 sekä aallonmurtajalta että alueen itäpäästä (seuramajalta). Aallonmurtajan lasku kestänee noin 2 tuntia, jonka jälkeen nosturi siirtyy rivinteerin länsipäähän. Jatketaan laskuja sieltä heti kun mahdollista, alustava arvio on 10.30. Nosturit jatkavat sitten tullen toisiaan vastaan ja toivotaan, että lasku saadaan hoidettua tehokkaasti.

Veneen laskemiseen ja pukin siirtämiseen rinteeseen tarvitaan noin 4 hengen porukka. Täten, jos jokainen veneenomistaja tulee paikalle hyvissä ajoin ja auttaa edelliset 4 venettä vesiin, niin homma saadaan tehokkaasti ja vaivattomasti hoidettua. Ollaan tehokkaita, mutta ei hosuta. Turvakengät eivät ole liioittelua pukkien siirtelemisessä. Netissä on laskulista, josta voi käydä seuraamassa veneen arvioitua laskuaikaa. Huom! Virhe listalla ei ole syy myöhästyä omasta nostosta – lista ei ole aivan täydellinen. Venettä ei lasketa veteen, jos et ole ajoissa paikalla. Lisäksi huomioi jo kertaalleen mainittu: pukkien siirtelyyn ja veneen laskuun tarvitaan useampia käsiä ja kaikkien auttaessa edellisiä veneitä, voi hyvillä mielin ajaa veneen paikalleen laskun jälkeen.

Venepaikat ovat lähtökohtaisesti samat kuin viime vuonna. Huomaa, että paikkanumerot laitureissa eivät aina pidä paikkaansa. Parittomat paikat ovat rannalta katsoen oikealla ja parilliset vasemmalla.

Linkkejä:

Kahvio on auki maanantaina ja soppaa on myynnissä.

Keväisin terveisin,
Satamakapteeni Petri

Filur lasketaan Näsijärveen 12.5.2018 Tinaidan odottaessa vielä rivinteerillä vuoroaan. Kuvan otti Kuvaileva.