TaPS Sailing Centerin kursseja voit nyt ostaa myös liikuntaedulla. Lue tarkemmat ohjeet verkkokauppatuotteiden yhteydestä.

Jollakausikortti on tarkoitettu taitotasosta riippumatta kaikille jollapurjehduksen perusteet hallitseville kevytveneilijöille esimerkiksi jollapurjehduksen perusteet -kurssin jälkeen. Kausikorttiin kuuluvat harjoitukset räätälöidään aina osallistujien taitotason mukaan, ja niiden ohjelma sovitetaan niin, että niin aloittelijat kuin kilpatasonkin purjehtijat voivat harjoitella yhdessä ja oppia toisiltaan. Viikkoharjoituksissa harjoitellaan mm. ratapurjehdusta ja veneenkäsittelytaitoja. Välillä saatetaan hypätä perehtymään myös kilpapurjehduksenkin maailmaan.

Varusteiden puolesta alkuun pärjää kursseiltakin tuttuun tapaan seuran lainaliiveillä ja oman vaatekaapin urheiluvaatteilla, mutta purjehdukseen tarkoitetuilla varusteilla harrastaminen on aina mukavampaa. Tarkempia varustevinkkejä löytyy täältä. Harjoituksiin osallistutaan omalla jollalla tai seuralta vuosimaksulla käyttöön saatavalla yhteiskäyttöjollalla.

Viikkoryhmän tiedotusta varten luodaan oma pikaviestinkanavansa, johon pääsee liittymään Sailing Centerin jollapurjehdusvastaavan kutsulla. Harjoitusryhmästä heränneitä kysymyksiä voi esittää jollapurjehdusvastaavalle osoitteeseen aikuisjollapurjehdus(ät)taps.fi tahi puhelimitse numerosta 044 090 7955.