Hei!

Veneiden nostot lähestyvät kovaa vauhtia. Tästä viestistä löydät muutamia asioita, jotta nosto sujuu vaivattomasti.

Pukkien siirtoon tulee avuksi kone tiistaina 27.9.2022 iltapäivällä. Hyvä olla paikalla ns. pukkitalkoissa.

Veneiden nostoihin tulee 2 nosturia. Nostojen aloitus on maanantaina 3.10.2022, klo 7.30 sekä aallonmurtajalta että pursiseuran rivintelin keskeltä.

Aallonmurtajalla nostot kestänevät n. 3 tuntia, jonka jälkeen nosturi siirtyy rivintelin keskelle aloittaen etenemisen länteen. Jatketaan nostoja rivintelin keskeltä heti kun mahdollista, alustava arvio on 10.30.

Molemmat nosturit jatkavat sitten rivintelissä etenemällä sekä itään, että länteen ja toivotaan että nostot saadaan hoidettua tehokkaasti.

Tiedotetaan edistymisestä myös Tapsin keskusteluryhmässä Facebookissa.

Veneen nostamiseen ja pukin siirtämiseen veneen alle tarvitaan noin 4 hengen porukka. Täten, jos jokainen veneenomistaja tulee paikalle hyvissä ajoin ja auttaa edelliset 4 nostoa (venettä), niin homma saadaan tehokkaasti ja vaivattomasti hoidettua.

Ollaan tehokkaita mutta ei hosuta, turvakengät eivät ole liioittelua pukkien siirtelemisessä. Netissä on nostolista, jossa muutaman veneen sarjoissa arvioidut nostoajat. Huom! Virhe listalla ei ole syy myöhästyä omasta nostosta, lista ei ole aivan täydellinen.

Venettä ei nosteta, jos et ole ajoissa paikalla. Lisäksi huomioi jo kertaalleen mainittu, pukkien siirtelyyn ja veneen nostoon tarvitaan useampia käsiä ja kaikkien auttaessa edellisiä veneitä, voi hyvillä mielin puhdistaa juuri nostettua omaa venettään.

Linkit:

 

Syysterveisin,

Satamakapteeni Petri
puhelin 044 792 1140 (parhaiten tavoittaa yleensä illasta ja nostopäivänä kokopäivän)