Kevytveneiden Rataryhmä

300,00 

Kuvaus

Kevytveneiden Rataryhmä on tarkoitettu pääasiassa 15 vuotta täyttäneille oman veneen omaaville ILCA purjehtijoille.  Ryhmällä on tiistaisin ja torstaisin harjoitukset. Harjoituksiin ilmottaudutaan Nimenhuudon kautta.

Rataryhmän tavoitteena on kehittää rata- ja kilpapurjehdustaitoja paikallisella ja kansallisella kilpatasolla, purjehtijan toiveiden mukaan.

Aikataulu

Treeniryhmä kokoontuu Tampereen Pursiseuran seurapaviljongilla Naistenlahdessa osoitteessa Kekkosenkatu 10 klo 17:30 toukokuusta alkaen syyskuun loppuun. Rataryhmällä on tiistaina ja torstaina harjoitukset. Tiistain harjoituksissa osallistutaan usein paikallisseurojen yhteinen jollien viikkokisa. Aloitusaikaa voidaan säätää osallistujien tarpeiden mukaan.

Kalusto

Ryhmässä purjehditaan pääsääntöisesti ILCA veneillä. Mikäli ei ole omaa venettä, voit tiedustella seuran veneiden saatavuudesta osoitteesta aikuisjollapurjehdus@taps.fi

Opiskelija

Opiskelijat ja juniorit käytäthän kassalla koodia ‘opisjunale’ saadaksesi alennusta ostoksistasi.

 

Huomaathan, että Kevytveneiden Höntsäryhmään ilmoittautumisessa ei päde 14 päivän peruutusoikeutta, vaan sen sijaan sovelletaan sopimusehtojen mukaisia peruutusehtoja.